Excursie naar antiek- en brocante markt Tongeren

Locatie
Data
Kosten
Locatie
 
Data
24-04-2016
Kosten
€ 0,00
Docent(en)
Vakgebied
Cultuur
Cursusnummer
Omschrijving

De antiekmarkt in Tongeren is de grootste in de Benelux. Vanaf zes uur s’ ochtends tot één uur s’ middags stallen 350 standhouders en 40 vaste antiekzaken hun beste waar uit. Zilver, meubelen, porselein, aardewerk, sieraden en design en curiosa. Een deel van de kramen staat langs de mooie, oude stadswallen. Bij regen gaat de markt gewoon door, aangezien er ook een ruim aanbod in twee overdekte hallen is.

Samen met historisch interieur en antiekspecialist drs. Ineke Beeling gaat u op pad naar die “unieke” vondst. (Maar u hoeft natuurlijk helemaal niet te kopen). Zij maakt u wegwijs op de markt, leidt u naar de leukste kramen en vertelt wetenswaardigheden over het aanbod. En bij het afdingen helpt ze een handje mee!

Verzamelen: café van de Eburonenhal aan de Clarissenstraat schuin tegenover de Julianusparking bij het pleintje met antiekkramen.

Parkeren en plattegrond: zie p. 6 in antiekmagazine (klik op link)

Duur
Data
24-04-2016
Dag / Tijd
Soort
excursie
Datum
24 april
Dag/Tijd
zondag vanaf 09.00 uur
Kosten
€ 15,00 (op eigen gelegenheid naar Tongeren)
Bijzonderheden
Deze excursie is georganiseerd in aansluiting op de cursus ‘Antiek’ en is facultatief voor deelnemers aan de cursus, maar ook toegankelijk voor anderen.
Inschrijven
liefst voor 10 april
Delen