28-07-2021 – Nieuws

Blijf leren met HOVO Limburg!

Beste Lezer(s),

De Limburgse bibliotheken en HOVO Limburg presenteren vol trots een prachtig educatief najaars-programma in de bibliotheek met actuele, verrassende onderwerpen waar iedereen aan kan deelnemen.

HOVO (Nederland) is sinds 1990 de onderwijsinstelling die cursussen en lezingen organiseert, voor iedereen die zich wil verdiepen in kunst, cultuur, filosofie, geschiedenis, psychologie, exacte vakken en meer. Wel op academisch niveau, maar zonder verplichtingen en tentamens.

Samen met Cubiss en een vijftal Limburgse bibliotheken heeft HOVO Limburg een speciaal cursus en lezingen programma opgesteld, dat plaatsvindt in de bibliotheek. De vertrouwde, vakbekwame en bevlogen docenten van HOVO geven vanaf september colleges, lezingen en cursussen over thema’s waarin zij excelleren.

In het speciale programmaboekje vindt u alle aangeboden cursussen en lezingen die gevolgd kunnen worden bij de bibliotheken van Heerlen/SCHUNCK, Meerssen, Roermond, Venlo en Weert. De HOVO docenten en bibliotheekmedewerkers ontvangen u graag in hun gastvrije, goed ingerichte bibliotheken. Alle ‘HOVO in de Bibliotheek’ activiteiten zijn voor iedereen die interesse heeft te volgen, ook als u niet lid bent van de bibliotheek, en zijn niet gebonden aan één bibliotheek of locatie.

Achterin vindt u alle contactgegevens van de bibliotheken. Daar staan ook de websites vermeld voor aanmelden, dit gaat direct via de betreffende bibliotheek. Per bibliotheek en activiteit staan ook de bijkomende kosten en eventuele bijzonderheden vermeld. 

De link naar deze informatie vindt u ook onder het kopje contact.

HOVO Limburg en de Limburgse bibliotheken zien u graag bij één van de vele leuke, leerzame activiteiten in de bieb!

Houd de website in de gaten voor het nieuwe programmaboekje.